Rollco_WRC_Category-top.jpg

SKENSTYRNING WRC

O-konfiguration med kulkedja som alternativ

Bred skenstyrning med kulkedja som alternativ ger möjlighet till extremt tyst och lätt gång. WRC-systemet har en O-konfiguration, vilket gör denna skenstyrning till ett utmärkt val för installationer med singelskena.

Rollco_WRC_BallChain_Arrangements.png

Kulkedjan håller kulorna separerade i skenstyrningsvagnen, vilket förlänger livslängden och skapar en tystare gång. Kulkedjan i WRC ger en större kontaktyta mellan kulorna och kedjan. Detta bidrar till att smörjfilmen hålls intakt och därför tillåts höga hastigheter och tyst gång med förlängd livslängd. De fyra raderna med kulor möjliggör samma belastningskapacitet i alla fyra riktningar.

WRC_Ball-chain_Comparison.png

Dammtät design

Den helt täta designen hjälper till att förhindra att damm tränger in och minskar förlusten av smörjmedel, vilket ofta leder till utökad livslängd.

Patenterad design för hög hastighet/stötbelastning

Den L-formade förstärkningsplattan i rostfritt stål med nedre spärrar hjälper till att täcka och stärka ändgaveln, vilket tillåter hög hastighet/stötrika laster

Patenterad design av förstärkningsplatta i gavlarna

Genom att använda två förstärkningsplattor i rostfritt stål fästs den L-formade designen med skruvar på ovan- och undersidan av skenstyrningsvagnen. Detta förbättrar styvheten och ytskyddet av ändgavlarna.

Rollco_WRC_vmax.png

I samarbete med CeramicSpeed kan vi nu erbjuda en uppgradering av ditt skenstyrningssystem med keramiska kulor och/eller ytbehandling. Ytbehandlingarna från CeramicSpeed ger lång livslängd, hög korrosionsbeständighet samt slitage- och friktionsdämpande egenskaper. Keramiska kulor är korrosionsfria, slitstarka och har låg vikt. Kontakta oss för mer information.

Rollco_WRC_Overview.jpg

MER INFORMATION
EGENSKAPER
  • Tyst med lång livslängd
  • Hög kvalitet
  • Kulkedja med hög hastighet
  • Dammtät design
  • Olika ytbehandlingar som tillval
APPLIKATIONSOMRÅDEN

Skenstyrningar har ett brett användningsområde och kan användas till de flesta applikationer som kräver en linjär förflyttning.