Rollco Planetväxlar

PLANETVÄXLAR

Planetväxlar används i mekaniska och mekatroniska drivsystem med höga krav på hög momenttäthet och hög precision. Våra planet- och vinkelväxlar från WITTENSTEIN passar de flesta tillämpningar och prestandanivåer.
Komplettera din linjärenhet med en planetväxel och vårt adapterkit. Vår CAD-konfigurator hjälper dig att enkelt konfigurera en komplett enhet efter dina behov. 


Planetväxlar för de flesta tillämpningar och prestandanivåer

Maximal precision och dynamik kombinerat med enastående momenttäthet är i praktiken de viktigaste villkoren för tillförlitliga servoväxlar. Genom att erbjuda valda delar av WITTENSTEINs alpha-sortiment av planetväxlar ger vi dig möjlighet att komplettera din linjärenhet med en planetväxel, samt ett adapter-kit som förbinder dem båda.

Våra planet- och vinkelväxlar kan användas i princip i alla applikationer – från högprecisionsaxlar i tillverkningssystem till förpackningsmaskiner där maximal produktivitet är ett krav. Är du ute efter förstklassig kvalitet och driftsäkerhet, hög precision och synkroniseringsnoggrannhet, effekttäthet i toppklass, lång livslängd och mycket enkel motorinstallation, då är planetväxlar från WITTENSTEIN rätt produkt för dig.

Flexibilitet

Olika utgångsvarianter ger möjlighet till individuellt anpassade lösningar. Ingången går att anpassa till i princip alla förekommande servomotorer och stegmotorer. Det finns idag definierade anpassningar för över 19 000 motorvarianter. Kontakta Rollco om du vill ha närmare information om vilka typer detta gäller. 

Stort urval av utväxlingar

Utväxlingar mellan 3:1 till 100:1 löses genom 1- eller 2-stegs utförande på växeln. Alla utväxlingar är i form av heltalsnedväxlingar.

Brett utbud av storlekar

Tillgänglig i fem olika grundstorlekar 005-045 (växelhusdiameter Ø 40 till Ø160).

Helhetslösning i vår CAD-konfigurator

Komplettera din RHL Linjärenhet med planetväxel och komplett adapterkit. I vår CAD-konfigurator designar du enkelt en helhetslösning efter dina behov.

LÄS MER OM PLANETVÄXLAR PÅ VÅR BLOGG  Icon_Blog.png

RHL+planetary_gear+adapter_kit.jpg

Linjärenhet RHL80 + Adapter-kit + Planetväxel CPS015

MER INFORMATION

 

EGENSKAPER
 • Kompakt
 • Hög noggrannhet
 • Utväxling mellan 3:1 till 100:1
 • Flexibla utgångs- och ingångsvarianter
   
APPLIKATIONSOMRÅDEN

Drivning av linjärenheter i t.ex.:

 • Verktygsmaskiner
 • Mat- och förpackningsindustri
 • Träbearbetningsmaskiner
 • Robotlösningar, automation och materialhantering
 • Tryck- och pappersindustri

 

SE_Kontakta_oss_ikon.png