2018-11-06

Utökat aluminiumsortiment efter nytt samarbete med Paletti

Vi tar in en ny leverantör av aluminiumprofiler och utökar därmed vårt sortiment. Vår nya samarbetspartner Paletti har redan ett stort och välutvecklat sortiment och genom dem har vi även möjlighet att utan mellanhänder utveckla och tillverka nya lösningar.

Vi har märkt att efterfrågan på aluminiumprofiler har ökat. Vårt mål har alltid varit att förbättra och förenkla för våra kunder och därför väljer vi nu en leverantör som kan hjälpa oss att bli ännu bättre på just det.

Paletti tillverkar aluminiumprofiler i flera olika utföranden, från standardprofiler till profiler med låg vikt eller med extra förstärkning. Naturligtvis finns profilerna i många olika varianter såsom vinkel- och radieprofiler. Profilerna och tillbehören är enkla och smidiga att passa ihop med de delar som krävs för att tillverka exempelvis kompletta maskinskydd, stativ, arbetsstationer och fixturer.

Vår nya produktportfölj bidrar till att vi kan hjälpa fler kunder att få exakt den produkt de behöver samt möjliggör mer avancerade och kostnadseffektiva konstruktioner. Vi har alla tänkbara produkter tillhands för att snabbare och enklare hjälpa kunden på bästa sätt.

En ytterligare fördel är att vår nya samarbetspartner ligger närmare Sverige och Norden än vår tidigare leverantör, vilket ger oss snabbare leveranser och även kortare transporter.

Det nya sortimentet lanseras först i början av 2019. Mer information kommer längre fram och givetvis har vi lösningar till alla våra kunder som köper vårt befintliga aluminiumsystem.

På Elmia Subcontractor är du välkommen till vår monter för en förhandstitt av profilerna och prata med vår personal.