Rollco skenor

VÅR SPECIALITET

Rollco är specialiserade på komponenter till linjära förflyttningar och automationslösningar till industrin. Vår målsättning är att hjälpa våra kunder att i sin tur göra sina produkter bättre och konkurrenskraftiga. Vi har egna verkstäder där vi med kort leveranstid kan bearbeta och montera efter våra kunders önskemål.

Telescopic.jpgVi har ett stort utbud av bl.a. skenstyrningar, kulbussningar och axlar, kulskruvar, kompletta rem- och skruvenheter, utdragsskenor samt diverse tillbehör. Styrningarna finns i många storlekar och material med möjlighet till ytbehandling. I vårt sortiment ingår även bandtransportörer och ett brett sortiment aluminiumprofiler som vi bearbetar och monterar.

Till dig som kund kan vi erbjuda kompetent teknisk rådgivning. Vi har 2D och 3D CAD-filer på alla våra standardprodukter och vi hjälper gärna till med konstruktionsförslag.

Conversation.jpgHar du en applikation med stora utmaningar eller behöver du hjälp av en expert i samband med montering av en linjär styrning? Tveka inte att kontakta oss. Vi har många duktiga specialister som gärna hjälper dig från idé till färdig automationslösning.

 

Se filmen nedan från Weland som berättar hur vi har effektiviserat vårt lagersystem.