2019-09-09

Nu firar vi 20 år!

1999 var året då vi oroade oss för att millenniumbuggen skulle slå ut alla datorer i världen. Charlotte Nilsson vann Eurovision och på Trackslistan låg artister som Britney Spears och Ricky Martin. Ericsson T28 var den hetaste mobiltelefonen på marknaden och i Helsingborg man firade stort när HIF vann Fotbollsallsvenskan. Detta var också året då Rollco grundades.

Den 9 september 1999 registrerades vår verksamhet i Sverige och Danmark. Syftet var att erbjuda alla kunder, stora som små, komponenter för linjära förflyttningar till ett rimligt pris och med kort ledtid. Mycket har naturligtvis förändrats på Rollco genom åren, men detta är något som fortfarande genomsyrar hela verksamheten.

Med tiden som gått, har vi vuxit och expanderat på nya marknader. Idag är vi med våra 75 medarbetare aktiva i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Taiwan.

Nu när vi fyller 20 år tar vi med oss allt vi lärt oss genom åren och blickar framåt på en framtid med nya spännande möjligheter. Vårt mål är att hjälpa dig på bästa möjliga sätt, oavsett om det handlar om att hitta rätt produkt, ge snabb teknisk rådgivning eller leverera snabbt. Det är det som driver oss att ständigt förbättra våra produkter och vår expertis.

Läs mer om Rollcos historia