Rollco_BeltConveyor.jpg

BANDTRANSPORTÖRER

Våra bandtransportörer finns i två storlekar, BF40 och den större modellen BF80. Storleken avgörs ofta av den ackumulerade vikten, storleken eller mängden av varor som ska transporteras och är antingen änddriven eller centrumdriven. Centrumdrift är att föredra vid reversibel förflyttning.

Bandtransportörerna byggs på en ram av aluminiumprofiler med en rostfri glidplåt och en blandning av stål- eller aluminiumdetaljer. Anpassade lösningar är möjliga, allt för att möta dina specifikationer.

Det går att få anpassade bredder på bandtransportörerna, men de vanligaste bredderna har lyfts fram för ökad effektivisering. Längden är alltid kundspecifik.

Vi har ett brett utbud av standardband. Kontakta oss om din applikation kräver specialband, vi har flera alternativ finns som löser de flesta behov inom industrin.

Våra bandtransportörer kan levereras med mycket kort ledtid.

STATIV

Vi erbjuder stativ till alla våra bandtransportörer. Stativen tillverkas av aluminiumprofiler på beställning och garanteras att till 100% passa transportören. Stativen kan fås med justerbara eller fasta fötter eller hjul.

SIDOSTÖD

Sidostöd är idealiska for leda bort, ackumulera eller styra varor. Vi har flera olika lösningar som t.ex. bockade plåtar och justerbara sidostöd.

SPECIALLÖSNINGAR

Vi har också erfarenhet av mer specialiserade bandtransportörer, inklusive transportörer med parallelldrift, tandrem och knivkantslösning. Med knivkantslösningen kan änddiametern minskas till Ø 20 mm. Tveka inte att kontakta oss angående just din applikation.

Conveyors_Category.jpg

MER INFORMATION