Vi söker Tekniskt säljstöd till Helsingborg

Är du en person som tycker om tekniska utmaningar och att bidra med innovativa lösningsförslag inom automatiseringslösningar och positioneringssystem? Då kan det vara just dig vi söker som vårt nya tekniska säljstöd till huvudkontoret i Helsingborg. 

Om tjänsten

Tjänsten innebär ett väldigt varierande arbete med en blandning av teknik och intern kommunikation. Som tekniskt säljstöd är du delaktig i hela processen; från första idé hos kund tills lösningen är tillverkad och levererad från vår produktion.

I rollen som tekniskt säljstöd ingår följande arbetsuppgifter:

  • Teknisk kundrådgivning
  • Dokumentation till vår produktion
  • Skriftlig kommunikation och telefonkontakt med kunder i Sverige
  • 3D-ritning av kundspecifika lösningar
  • Tekniskt stöd för externa säljare
  • Orderhantering
  • Arbete i affärssystem

Är du den vi söker? 

Vi söker dig som brinner för teknik och som har lätt att tillgodogöra sig ny kunskap. Som person är du nyfiken och drivs av att hitta kreativa lösningar tillsammans med både kunder och kollegor. Du är även självgående och bra på att planera din egen tid. Vidare ser vi att du är engagerad och har en förmåga att skapa långsiktiga kundrelationer. Du vill vara en del av ett dynamiskt lagarbete där kunden står i centrum, och du tycker om att sprida positiv energi runtomkring dig. Du trivs med att arbeta i ett team där alla hjälps åt och strävar mot samma mål.

För att bli framgångsrik i rollen som tekniskt säljstöd tror vi att du är nyfiken och lösningsorienterad och drivs av att hjälpa våra kunder till att bli ännu bättre. Detta kräver att du är service- och kundfokuserad och har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra. 

Om verksamheten

Rollco grundades 1999 och är idag en internationell koncern med huvudkontor och verkstad i Helsingborg. Gruppen har totalt 80 anställda och finns i Sverige, Danmark, Finland, Norge och Taiwan. Den totala omsättningen uppgår till ca 200 miljoner kronor. Rollco är specialist på komponenter och lösningar inom området linjära rörelser. 

Sedan januari 2012 ingår Rollco i Addtech AB (www.addtech.se), en svensk företagsgrupp med över 3000 anställda. Gruppens inriktning är fortsatt expansion bl.a. genom utökning av antalet produkter och etablering på nya marknader. Läs gärna mer om Rollco på https://www.rollco.se/om-oss/

Ansökan

Om du tycker att tjänsten verkar intressant, skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Ansökan görs genom att skicka CV och personligt brev till hr@rollco.se.